Avto optika vozil

Avto optika 3D

Avto optika – pravilno nastavljena optika vozil je ključna za varno vožnjo.

Enakomerna naravnanost vseh štirih koles na vozilu oz. pravilna nastavljena avto optika je bistvenega pomena za stabilno in varno vožnjo, pa tudi za dolgo življenjsko dobo vaših pnevmatik. Urejena avto optika je torej izredno pomembna pri vsakem vozilu, to pa terja redne preglede.

Pri teh je zelo pomembna strokovnost, saj je optika vozil odvisna tako od tipa vozil kot tudi od načina njihove rabe. Avto optika mora biti prilagojena npr. vožnji po slabših cestah ali pogostemu parkiranju na robnikih. Optika vozila naj bi bila prav tako prilagojena izven standardnim obremenitvam oz. obtežitvam vozila.

S tem poskrbimo, da avto na ravni cesti vozi naravnost in da vožnja poteka brez vibracij, ki bile posledica nebalansiranih koles. V kolikor cenite vašo varnost, vaše udobje in vaš avto, odločitev, da je vaša avto optika oz. nastavitev vašega podvozja in volanskega mehanizma redno preverjana in urejena, ne bi smela biti vprašanje.

V AUTO M je vaša avtooptika urejena hitro in po ugodni ceni, predvsem pa strokovno in brezhibno. Da je optika vozila optimalna poskrbimo z najsodobnejšo tehnologijo, ki jo nadzoruje naše usposobljeno osebje.

Avtooptika 3D - vrhunska storitev z najsodobnejšo tehnologijo

Avtooptika se lahko preverja in nastavlja na različne načine. V tujini se je prijela metoda, po kateri se optika avtomobila ureja povsem avtomatizirano. Pri nas smo za maksimalno varnost nastavitev podvozja in točnost optičnih meritev izbrali optični sistem Hofmann 3D.

Njegove prednosti so:

  • avtooptika 3d je popolnoma avtomatiziran samokalibrirni sistem
  • avtooptika 3d ima skrajšan čas meritve in nastavitve podvozja
  • avtooptika 3d omogoča popolno sinhronizacijo 3D sistema z avtodvigalom
  • avtooptika 3d omogoča avtomatsko meritev diametra gum

S tem sistemom zagotovimo, da je avtooptika nastavljena tako, da je obraba pnevmatik minimalizirana in povsem enakomerna, prav tako pa zagotovimo najboljše pogoje za varno in stabilno vožnjo ter nenazadnje za kar tem manjšo porabo bencina. Vse to pomeni, da je dobro nastavljena avtooptika cena, ki je mnogo manjša od nepravilnega ali neoptimalno nastavljenega podvozja.

cfa50312-4d15-4b6a-affd-0bd800da5cc5 (1)

AVTOVLEKA NON STOP 24 ur

Se vam je že zgodilo, da ste ostali na cesti? Shranite si telefonsko številko 041 620 143 v svoj telefon, nikoli ne veste kdaj vam pride prav! Pokličite nas v primeru okvare vašega vozila!