Storitve

V našem servisu lahko v celoti poskrbimo za vaš avto!

Pri nas si lahko po najnižjih cenah, izberete in montirate pnevmatike, platišča, rezervne dele in nadomestne dele najboljših proizvajalcev. Izbirate lahko le najboljše od najboljših. Nudimo vam vrsto vulkanizerskih, mehaničnih in kleparskih storitev, s katerimi bomo ustregli tako vam kot vašemu avtomobilu.

Prednosti servisiranja vašega vozila na servisu AUTO M:

  • strokovna in hitra storitev ter prijazno osebje
  • najkonkurenčnejše cene artiklov in storitev
  • vgradnja atestiranih avtomobilskih delov, ki so kakovostno enakovredni originalnim
  • garancija za opravljene storitve in vgrajeni material vsaj eno leto
  • poskrbljeno za čisto okolje (poskrbimo za reciklažo motornega olja ter akumulatorjev)
  • popravilo avtomobila, ki je še v garanciji na način da vaš avto obdrži garancijo

Kleparstvo

Avtokleparstvo je obrtniško delo, ki zahteva poleg tehničnega znanja in spretnosti, še veliko priučitvenega časa. Skrivnosti poklica se prenašajo z mojstra na vajenca več let, da lahko postane pomočnik in kasneje mojster svojega poklica

Avto optika vozil

Enakomerna naravnanost vseh štirih koles na vozilu oz. pravilna nastavljena avto optika je bistvenega pomena za stabilno in varno vožnjo, pa tudi za dolgo življenjsko dobo vaših pnevmatik. Urejena avto optika je torej izredno pomembna pri vsakem vozilu, to pa terja redne preglede.

Polnjenje klim

Pravilno delovanje klime zniža porabo goriva in zmanjša obrabo klimatske naprave, zato je pomembno, da jo redno servisiramo. Za polnjenje klime se priporoča serviserje, oziroma usposobljene vzdrževalce, ker je postopek polnjenja precej zahteven, sploh če vemo, da imamo opravka s posebnim plinom in moramo biti pri njegovi uporabi previdni.

Vulkanizerstvo

Vulkanizerstvo – pri nas usposobljeno osebje opravi vse vulkanizerske storitve tako, da bo Vaša vožnja kar se da varna in udobna, tako da ne boste čutili nepotrebnih tresljajev, ki so posledica npr. nepravilno montiranih pnevmatik.

BHS servis

V AUTO M servisu, vam nudimo vrsto vulkanizerskih in mehaničnih storitev, s katerimi bomo ustregli tako vam kot vašemu avtomobilu.

Popravila poškodb toče

Popravilo toče brez lakiranja je postopek, s katero odpravljamo vdrtine in vdolbine na karoseriji vozila, ki jih je povzročilo neurje s točo, pod pogojem, da lahk na vozilu ni poškodovan.

AVTOVLEKA NON STOP 24 ur

Se vam je že zgodilo, da ste ostali na cesti? Shranite si telefonsko številko 041 620 143 v svoj telefon, nikoli ne veste kdaj vam pride prav! Pokličite nas v primeru okvare vašega vozila!